Yeni yürümeye başlayan çocuğunuz için süt ve süt ürünleri

Evre 3 için tam yağlı süt, yüksek yağlı süt türevleri ve bebek sütü formülleri iyi bir kalsiyum kaynağıdır.

Kalsiyum, kemikler için gerekli sertliği, mukavemeti ve elastikiyeti elde etmek için gereklidir. Bu nedenle süt ürünleri çocuğun çeşitlendirilmiş diyetinin önemli bir parçasıdır.

Süt ve süt ürünleri ile başlatma

Bir yaşından başlayarak, küçük çocuklar için tam yağlı inek sütü veya sütlü içecek yerine anne sütü veya devam formüllerini kullanabilir veya emzirmeye devam edebilirsiniz. Çocuğunuza günde üç porsiyon süt ürünü vermeyi deneyin , ya bir içecek olarak ya da kürlenmiş veya taze yoğurt ya da peynir gibi süt ürünleri şeklinde.
Çocuklar iki yaşına kadar tam süt içmelidir, çünkü az yağlı süt onlara ihtiyaç duydukları kalorileri ve gerekli vitaminleri vermeyebilir. İki yıl sonra , diyetleri çeşitli ve dengeli ve büyümeleri yeterli olduğu sürece, yavaş yavaş yarı yağlı sütü temel bir içecek olarak sokabilirler Çocuğunuzu en azından beş yaşına gelene kadar yağsız süt veya% 1 yağla beslemeyin. Yağsız süt veya% 1 yağ yeterli A vitamini içermez; yağsız süt de yeterli kalori vermez.

Mead Johnson'ın beslenme deneyimine güvenebilirsiniz

Mead Johnson, katı gıdalara geçiş yapan 1-3 yaş arası çocukların her zaman çeşitli bir diyetin parçası olan diyet gereksinimlerinin karşılanmasını sağlamaya yardımcı olan 3. aşama bebek sütü formülü olan Enfamil Premium COMPLETE 3'ü geliştirdi. .
Enfamil Premium COMPLETE 3 , her zaman dengeli ve çeşitli bir diyetin parçası olan1 ila 3 yaş arası çocuklar için önerilirÇocuğun normal gelişimi ve büyümesi için gerekli olan özel bir AAL, demir, kalsiyum, çinko ve vitamin karışımı içerir.
  • Demir, normal psikomotor gelişimin yanı sıra bilişsel ve immünolojik fonksiyonları destekler
  • Kalsiyum, kemiklerin sertlik, güç ve elastikiyet kazanması için gereklidir
  • Çinko ve ALA * normal büyümeye katkıda bulunur
  • Vitaminler bağışıklık sistemi için D ve C vitaminleri ve sinir sisteminin normal çalışması için B1 ve B6 vitaminleri gibi bebeğin normal gelişimine ve büyümesine katkıda bulunur.
* Günde 2 g alfa-linolenik asit alımı ile.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

9 aylık bebeklerde bilişsel ve motor gelişim

Hamile Kalmak İçin Ne Yapmalı?

Hamilelikte Kalamar Yenir Mi? Faydaları ve Zararları Nedir?